Vil du have din hund med på ferie?

Din hund er en del af familien, så den trives bedst sammen med dig. Hunde elsker at opleve nyt, så mange hunde kan lige som dig nyde at komme lidt væk fra hverdagen og de faste rammer. Nye udfordringer i form af fx nye lugte og gåture på nye ruter vil stimulere din hund mentalt, så den bliver glad og afbalanceret.
Vil du have din hund med på ferie?

Mange hoteller byder hunde velkomne

Du kan sagtens finde et hotel, hvor du må tage din hund med. Blot kan det være en god idé at aftale med hotellet på forhånd, at du medbringer din firbende ven. Ofte har hotellerne nemlig nogle udvalgte værelser til gæster med hunde.

Hundepension eller hotel?

Det koster ofte et gebyr at have din hund med på hotel. Men det koster også penge at sende den på hundepension. Hvorvidt du foretrækker at have din hund med på ferie eller lade den blive hjemme er i høj grad et spørgsmål om tillid og temperament.

Find et hundevenligt hotel hurtigt og nemt

Kender du ikke et godt hundevenligt hotel på forhånd, kan du få overblik over mulighederne hos Booking.com. Det er en portal, hvor du kan søge efter hoteller på din destination. Her kan du hurtigt finde de hoteller, hvor du kan tage din hund med på ferie. Du kan med det samme se, hvilke hoteller der har et ledigt værelse på de datoer, som du vil ud at rejse på.

Når du har lavet en søgning, kan du ved hjælp af menuen ude i venstre side af skærmen foretage forskellige valg, så du kun får vist de hoteller, som lever op til dine ønsker. Det kan fx være, at du gerne vil have mulighed for at gå i sauna, at prisen skal matche dit budget, at du gerne vil se de bedst bedømte hoteller, eller at du gerne vil have dit kæledyr med.

Flere og flere hoteller byder hunde velkommen, for det er ingen hemmelighed, at hunden er et kært medlem af familien. Derfor skal hunden selvfølgelig også med på ferie.