Romantisk ophold med middag i Sønderjylland

Gør noget godt for dig selv og din partner: Tag på et romantisk ophold, hvor I kan slappe af, slippe hverdagens bekymringer og nyde hinandens selskab, mens I lader jer forkæle med en lækker middag.
Romantisk ophold med middag i Sønderjylland

Et romantisk ophold i Sønderjylland kan puste nyt liv i jeres kærlighedsforhold. Hvis jag og stress har fået overtaget i jeres hverdag, kan I finde gnisten igen ved at rive en weekend ud af kalenderen, hvor det bare skal handle om jer to. Hvordan I skal bruge den tid sammen er op til jer selv, blot I laver noget sammen, som I begge holder af. For mange er svaret et weekendophold med spa eller en lækker middag.

Der er et væld af muligheder for at booke et romantisk ophold, hvor der bliver taget godt imod jer, så den romantiske stemning er slået an fra det øjeblik, hvor I træder ind ad døren. Der bliver sørget godt for jer, så I kan slappe af og bare nyde hinandens selskab. Her har vi fundet et romantisk ophold med middag på Benniksgaard Hotel i Sønderjylland. Hotellet ligger blot 5 km syd for Gråsten, som er en charmerende slotsby, hvor Dronning Ingrid gennem mange år havde sin sommerresidens.

Benniksgaard Hotel er en dejlig ramme for et skønt afslappende ophold tæt på den smukke sønderjyske natur. Til priser fra kr. 1299,- pr. person kan I bestille et romantisk ophold gennem Truestory, som vi reklamerer for.

Romantisk ophold med middag i Sønderjylland

Hvad kan I forvente jer af et romantisk ophold med middag på Benniksgaard Hotel?

Ved ankomst bliver I budt velkommen med en drink. I bliver indkvarteret på et superior dobbeltværelse, hvor I har en overnatning. Om eftermiddagen kan I nyde et stykke hjemmebagt kage til eftermiddagskaffen. Snup i løbet af dagen en afslappende vandsengsmassage, så I kan føle jer godt tilpas og kommer i den rette stemning, så I kan få et fantastisk ophold sammen med masser af nærvær, intimitet og forkælelse i de fredfyldte og rolige omgivelser, som Benniksgaard Hotel er berømmet for.

Middagen er en 4-retters menu efter køkkenchefens valg. Benniksgaard Hotel er inspireret af det rustikke sønderjyske køkken og baserer i udstrakt grad menuen på lokale råvarer. Bliver I fristet, kan I købe nogle af lokalområdets råvarer med hjem i Benniksgaard Hotels egen gårdbutik, hvor I får 10% rabat. Inden afrejse næste morgen kan I spise jer mætte i en overdådig morgenbuffet.

  • 1 overnatning i superior dobbeltværelse
  • Velkomstdrink
  • 1 x Dreamwater Lounge massage (vandsengsmassage) – pr person
  • Eftermiddagskaffe og kage
  • 4-retters menu efter kokkens valg
  • Stor morgenbuffet
  • 10% rabat i Benniksgaard Hotels egen gårdbutik
Romantisk ophold med middag i Sønderjylland

Lidt facts om Benniksgaard Hotel

I fordums tid var Benniksgaard Hotel en slægtsgård med malkekvæg, grise og jordbrug, som blev drevet af Bennick-slægten gennem 400 år. Gårdens historie kan dateres helt tilbage til 1393. Stuehuset er fredet og ser ud, som det gjorde i 1600-tallet. Her er suiter og værelser med synlige bjælker og sprossede vinduer, som har sin helt egen charme. Stalden er bygget om, så også her ligger de hyggelige værelser side om side.

Benniksgaard Hotel er et 4-stjernet hotel med en naturskøn beliggenhed ved Flensborg Fjord. Hotellet ligger højt, så der er en fantastisk udsigt over fjorden. Hotellets golfbane ligger ned mod fjorden med den første tee lige uden for hotellets restaurant.

I er velkomne til at tage jeres hund med, hvis I ikke vil byde den at bo på et hundepensionat, mens I forkæler jer selv med et romantisk ophold. Husk blot at gøre Benniksgaard Hotel opmærksom på, at I har jeres hund med, så personalet kan gøre klar til den.

Hvad kan I opleve i nærheden af Benniksgaard Hotel?

Holder I af at gå ture i naturen, ligger Gendarmstien ganske tæt på Benniksgaard Hotel. Det er en 84 km lang vandrerute langs den dansk-tyske grænse fra Padborg til Sydals. I gamle dage gik grænsegendarmerne her og holdt udkig efter smuglere. Stien bugter sig langs Flensborg Fjord, hvor I kan opleve et kuperet landskab, som har mange myter og historier knyttet til sig.

Sønderjylland er spækket med historiske mindesmærker og seværdigheder fra en turbulent tid som grænseland. Vi nævner i flæng Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot og Frøslevlejren.

Flere byer i nærheden af Benniksgaard Hotel er et besøg værd. Både Gråsten, Sønderborg og Flensborg ligger inden for overkommelig afstand. Her kan du se smukke slotte, shoppe og nyde en god frokost. Graasten Slot er sommerbolig for den kongelige familie. I den nordlige fløj er Graasten Slotskirke åben for publikum. Sønderborg Slot er omdannet til et museum, som præsenterer 800 års dramatisk danmarkshistorie. Lyksborg Slot lidt vest for Flensborg er et af de vigtigste renæssanceslotte i Norden. I dag er her blandt andet museum med en stor samling af tapisserier, lædertapeter og portrætmalerier. Museet dokumenterer også Oldenburgernes og Glücksburgernes slægtshistorie fra det 16. århundrede frem til krigen i 1864.

Uanset om I er interesseret i naturen eller historien, venter der masser af oplevelser i Sønderjylland. En tur ned over grænsen for at købe lidt vin eller chokolade er næsten obligatorisk, når man bor så tæt på.

Men vigtigst af alt er, at I slapper af sammen og tilbringer tid i hinandens selskab langt væk fra hverdagens trummerum. Derfor kan det også være en god idé ikke at lave for mange planer om, hvad I skal opleve på jeres romantiske ophold med middag i Sønderjylland, men blot nyder freden, hinanden og jeres ophold på Benniksgaard Hotel.