Ren luksus på Bornholm med spa, afslapning og wellness i højsædet

Trænger du til at koble helt af, nyde den smukke udsigt over Østersøen og lade dig forkæle? Måske endda kombinere et wellness-ophold med badeture på smukke sandstrande, kulinariske oplevelser og vandreture i den danske klippeøs enestående natur?

Ren luksus på Bornholm med spa, afslapning og wellness i højsædet

Vi har fundet det bedste hotel på Bornholm, hvor du kan nyde et afslappende ophold. Her kan du vælge mellem mange forskellige eksotiske wellness-behandlinger som fx hamam, japansk skønhedsritual og kinesisk te ceremoni. Som prikken over i’et kan du nyde dejlig mad på deres restaurant med den mest fantastiske udsigt over Østersøen, inden du spadserer en dejlig aftentur langs vandet ind mod byen og marinaen.

Griffen Spa Hotel i Rønne

I Rønne, Bornholms største by, ligger det flotte Griffen Spa Hotel. Her har Den Bornholmske Diamant Spa hjemme. Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til spa-området, mens alle andre kan købe entré. Er man en hyppig gæst i spa’en uden at bo på hotellet, kan man også købe et månedskort eller klippekort. Man skal være 16 år for at få adgang til spa’en.

Griffen Spa Hotel er nyrenoveret og smukt indrettet med lette moderne møbler i et fuldendt organisk udtryk. Det er den bornholmske designer Pernille Bülow, der står bag hotellets fine skandinaviske stil. På værelserne med udsigt over vandet er indretningen holdt i lyse farver kombineret med forskellige nuancer af blåt, som matcher havets farvespil. Andre værelser har toner af gult, som står godt til udsigten over byens huse. Der er kort sagt tænkt over detaljerne.

Restaurant med den flotteste udsigt ud over Østersøen

Panoramaudsigten fra hotellets restaurant er intet mindre end fabelagtig. Der er hav så langt øjet rækker. Om aftenen kan du lade dig fascinere af det mest fantastiske farvespil, når solen glider ned bag Østersøens blå bølger langt ude i horisonten, alt imens du nyder lækker mad i hotellets restaurant, som er navngivet G’s Køkken.

Restauranten er populær, så vi vil anbefale dig at bestille bord, hvis du vil spise her om aftenen. Menuen består af af moderne steakhouse-retter. Morgenmadsbuffetten er der også kræset om med masser af lokale og økologiske specialiteter blandt valgmulighederne. Savner du noget i udvalget, kan du altid henvende dig til det søde og smilende personale, som mange gæster fremhæver for deres hjælpsomhed.

Masser af luksus i spa’en

Griffen Spa Hotel byder velkommen til Den Bornholmske Diamant Spa, som alle hotellets gæster har gratis adgang til. Det bliver fremhævet som et af Nordens flotteste spaområder.

Her kan du styrke dit immunforsvar ved at veksle mellem varm damp og iskoldt vand, du kan prøve både fugtig og tør varme i forskellige saunaer, du kan slappe af i boblebadet eller forkæle dig selv med en skøn behandling som fx det afrikanske ritual, som består af en luksus mudderbehandling og en let massage.

Du kan også vælge en mere traditionel behandling som fx en klassisk helkropsmassage. Vil du føle dig som en dronning eller konge, kan du også vælge mellem flere luksus-pakker, hvor du både får ansigtsmassage, ansigtsbehandling og kropspeeling.

Hotellet byder desuden på en indendørs opvarmet swimmingpool, hvor du kan svømme nogle korte baner og nyde fornemmelsen af det varme vand, der smyger sig om din krop.

Tæt på strand, natur og seværdigheder

Griffen Spa Hotel ligger i første række til vandet, så her er kort afstand, hvis du vil spadsere en tur, mens du lytter til bølgernes skvulpen i vandkanten. 400 meter fra hotellet ligger den bynære strand Nørrekaas Strand, som er en fin lille børnevenlig sandstrand med badebro. Om sommeren kan du købe is i strandkiosken. Lige ved siden af ligger marinaen, så her er meget at se og opleve for den iagttagende sommergæst.

Går du en god lang tur nordpå, vil du i udkanten af Rønne støde på Bornholms kyststi, som følger kysten hele vejen rundt om Bornholm. Her kan du nyde den uforstyrrede natur, som er præget af frodig skov, rå klippelandskaber og fine sandstrande.

Er du historisk interesseret, kan vi anbefale et besøg på Bornholms Forsvarsmuseum og Bornholms Museum. Begge museer ligger i Rønne. Byen har også mange andre små fine museer som fx Bornholms Legetøjsmuseum.

Vil du rundt og opleve endnu mere af Bornholm, er der naturligvis alle de klassiske seværdigheder som Ekkodalen, Almindingen, Hammershus og Dueodde Strand. Vil du have flere oplevelser, er der meget at vælge mellem: Middelaldercentret, Christiansø, rovfugleshowet, vikingegården, klatrebanen, tovbanen og de mange små hyggelige museer, som er spredt ud over øen.

Dyrker du aktiv ferie, er der mange gode muligheder for at vandre, fiske, cykle mountainbike og kort sagt nyde naturen, mens du udfolder dig i fysiske strabadser. Efter sådan en dag er du helt sikkert berettiget til at forkæle dig selv med en dejlig tur i spa’en, hvor der er fokus på din wellness.

Husk endelig også at besøge nogle af øens mange keramikværksteder og glaspusterier for ikke at glemme de mange små kulinariske oplevelser på røgerierne, ismejerierne, chokoladerierne og gårdbutikkerne, som alle er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt særligt!