Kroophold med hund

Din hund er en del af familien, så den trives bedst sammen med dig. Hunde elsker at opleve nyt, så mange hunde kan lige som dig nyde at komme lidt væk fra hverdagen og de faste rammer. Nye udfordringer i form af fx nye lugte og gåture på nye ruter vil stimulere din hund mentalt, så den bliver glad og afbalanceret.

Mange kroer byder hunde velkomne. Derfor kan du sagtens finde en kro eller et hyggeligt hotel, hvor du må tage din hund med. Blot kan det være en god idé at aftale med kroen eller hotellet på forhånd, at du medbringer din firbende ven. Ofte har kroerne og hotellerne nemlig nogle udvalgte værelser til gæster med hunde. Vær også opmærksom på at du langt de fleste steder skal betale et ekstra gebyr for at have hunden med på et ophold.

Molskroen ved Femmøller Strand på Mols

Molskroen

Femmøller Strand på Mols 7½ km uden for Ebeltoft

Med naturen lige uden for døren ligger Molskroen helt perfekt til et dejligt kroophold med hund. Her kan I gå lange ture på stranden og i Mols Bjerge. Vil du lidt længere omkring, er der mulighed for at låne en cykel. Værelserne er store og lyse og indrettet med fokus på kvalitet. Det er en skøn kombination af elegance, romantik og nostalgi. Netop den unikke stemning gør Molskroen populær blandt gæsterne, så overvejer du en kroferie her, gælder det om at reservere et værelse i god tid.

Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld

Den Gamle Grænsekro

Christiansfeld i Sønderjylland

Historie og nostalgi går hånd i hånd hos Den Gamle Grænsekro, hvor du kan opleve den autentiske krostemning. Det var netop her, grænsen mellem Danmark og Tyskland gik efter krigen i 1864. Det kan du blive meget klogere på hos Genforenings- og Grænsemuseet, som ligger lige over for Den Gamle Grænsekro. Indretningen af krostue såvel som værelser er traditionel og hyggelig, så du vil føle dig hjemme fra første færd. Værelserne er store og sengene komfortable, så du kan se frem til en god nats søvn. Der er gode parkeringsforhold og ladestation til elbiler. Hunde er velkomne.

Rold Storkro

Rold Storkro

Rold Skov og Rebild Bakker i Himmerland

Vil du bo tæt på skoven, kan en kro næppe få en bedre beliggenhed. Du skal på det nærmeste bare træde ud af døren hos Rold Storkro, og så står du inde i Rold Skov. Det er en af Danmarks største sammenhængende skove, så her kan du gå mange lange ture med din hund. Rebild Bakker og Thingbæk Kalkminer ligger også tæt på, så det er et dejligt sted til en kroferie med hund. Bestiller du et værelse til hund, kommer du til at bo i en fløj lige ved en udgang, så omgivelserne er rolige.

Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Tæt på Aarhus i Østjylland

Vil du på en luksus kroferie med hund, kan det 4-stjernede Montra Hotel Sabro Kro indfri dine forventninger. Her kan du finde ro og velvære i en hyggelig atmosfære. Alle værelser er store og elegant indrettet. Kroen har flere standardværelser, hvor din hund kan bo sammen med dig. Udenfor er der mange fine siddepladser, hvor du kan nyde solen på en skyfri dag. Aarhus ligger kun 14 km væk med alt, hvad du kan ønske dig af shopping, kultur og gastronomi. Vil du spille golf, er der også flere gode golfbaner inden for få kilometer.

Mere inspiration

Hundepension eller hotel?

Det koster ofte et gebyr at have din hund med på kro eller hotel. Men det koster også penge at sende den på hundepension. Hvorvidt du foretrækker at have din hund med på ferie eller lade den blive hjemme er i høj grad et spørgsmål om tillid og temperament.

Find en hundevenlig kro hurtigt og nemt

Kender du ikke en god hundevenlig kro på forhånd, kan du få overblik over mulighederne hos Booking.com. Det er en portal, hvor du kan søge efter kroer og hoteller på din destination. Her kan du hurtigt finde de kroer og hoteller, hvor du kan tage din hund med på ferie. Du kan med det samme se, hvilke kroer og hoteller der har et ledigt værelse på de datoer, som du vil ud at rejse på.

Når du har lavet en søgning, kan du ved hjælp af menuen ude i venstre side af skærmen foretage forskellige valg, så du kun får vist de overnatningssteder, som lever op til dine ønsker. Det kan fx være, at du gerne vil have mulighed for at gå i sauna, at prisen skal matche dit budget, at du gerne vil se de bedst bedømte hoteller, eller at du gerne vil have dit kæledyr med.

Flere og flere kroer og hoteller byder hunde velkommen, for det er ingen hemmelighed, at hunden er et kært medlem af familien. Derfor skal hunden selvfølgelig også med på ferie.