Giv som gave: Et lækkert gourmetophold på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland

Kender du en, som har fortjent et rigtigt luksusophold med lækker gourmetmad, vin og den smukkeste udsigt? Et gourmetophold på Hotel Fakkelgården ved Flensborg Fjord i Sønderjylland er ren forkælelse og balsam for sjælen. Du kan købe et gavekort til et ophold på Hotel Fakkelgården, så du kan overraske den glade modtager med et ophold, som inkluderer en 4-retters gourmetmiddag.
Giv som gave: Et lækkert gourmetophold på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland

Det bliver mere og mere populært at give et ophold som gave – og der er da også rigtig mange muligheder for at give et gavekort til et ophold. Mange eksklusive hoteller tilbyder i dag gavekort til forskellige typer af ophold lige fra de populære gourmetophold til romantiske ophold og wellness-ophold.

Fælles for dem alle er, at selvforkælelsen er i højsædet. For mange af os er det tiltrængt med et afbræk fra en hektisk hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til kvalitetstid sammen med dem, som vi holder af. Det kan være praktisk taget umuligt at finde overskud til at tilbringe en fredfyldt stund i hinandens selskab, når man er omringet af vasketøj, nullermænd og alle de andre daglige pligter, som ikke forsvinder ved et trylleslag. Et par dage på et skønt hotel kan få jer til at glemme alt om hverdagen, så I kan få nogle dejlige oplevelser sammen og prioritere hinanden.

Et gourmetophold på Hotel Fakkelgården er for 2 personer eller flere. Giver du et gavekort til din kæreste, mand eller kone, får du sikkert også selv glæde af gaven. Et gavekort til et lækkert gourmetophold, hvor der bliver kræset om jer, kan være en dejlig måde at vise din påskønnelse af modtageren og gøre noget godt for jer begge to. Hvem ved, måske udvikler det sig til et romantisk ophold, som I sent vil glemme.

Det er inkluderet i et gourmetophold på Hotel Fakkelgården

  • En overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse med udsigt over Flensborg Fjord
  • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  • Snacks og aperitiffer
  • 4-retters gourmetmenu
  • Lækker morgenkomplet

Begejstrede gæster anbefaler et ophold på Hotel Fakkelgården

Der er ingen tvivl om, at tidligere gæster virkelig værdsætter Hotel Fakkelgården. Gæsterne fremhæver blandt andet den fremragende beliggenhed med udsigt over Flensborg Fjord.

Maden får selvfølgelig også mange flotte ord med på vejen. Middagen er en smagsoplevelse uden lige med den mest fantastiske præsentation af hver ret, som er komponeret af nøje udvalgte råvarer. Hotel Fakkelgården er kendt vidt omkring for gastronomiske oplevelser i særklasse. Deres køkken gør en dyd ud af at anvende friske råvarer fra lokalområdet, og retterne er inspireret af de sønderjyske traditioner.

Også morgenmaden overgår mange gæsters forventninger. Den bliver serveret ved dit bord og består af mange hjemmelavede produkter af højeste kvalitet.

Hotel Fakkelgården ligger ned til Flensborg Fjord og bliver rost for at ånde fred og idyl. Her er den mest fantastiske mulighed for at slappe af, nyde den betagende udsigt over fjorden og mærke roen sænke sig over én på en hyggelig gåtur i den nærliggende skov. Gendarmstien, som er en af Danmarks bedste vandreruter med smuk varieret natur, går lige forbi hotellet, så husk at tage et par gode sko med, hvis du vil ud at gå en længere tur.

Flere gæster vender tilbage til Hotel Fakkelgården igen og igen, og det er jo den bedste anbefaling, man kan give et hotel. Kombinationen af fred og ro, opmærksomhed fra personalet og lækker mad løfter Hotel Fakkelgården op i en liga for sig selv.

Hvordan giver man et ophold som en gave?

Det er nemt og enkelt at købe et gavekort til et ophold. Hos Truestory kan du give mange forskellige ophold som gave. Når du har fundet et ophold, som du gerne vil forære, kan du vælge at købe det enten som et gavekort eller som en oplevelse. Gavekortet kan du få leveret i en flot æske sammen med lidt velsmagende chokolade, eller du kan selv printe det ud, hvis du skal forære gaven lige om lidt.

Du kan sende gavekortet direkte til modtageren, eller du kan få det sendt hjem til dig selv alt afhængig af, hvordan du gerne vil overraske modtageren.

Gavekortet gælder i 2 år. Er du så uheldig, at et gourmetophold på Hotel Fakkelgården ikke falder i modtagerens smag, kan gaven byttes til en anden oplevelse. Man kan vælge mellem mere end 300 oplevelser, så der er mange muligheder. Man kan bytte oplevelsen lige så længe, som gavekortet er gyldigt, hvis blot man ikke har booket en dato for et ophold.

Overrask med et gavekort til et gourmetophold på Hotel Fakkelgården

Vil du gerne forære din bedre halvdel, et nært familiemedlem eller en god kollega et velfortjent ophold i dejlige omgivelser, går du næppe galt i byen med et gavekort til et gourmetophold på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland.