Deal på romantisk ophold for 2 på Skrøbelev Gods på Langeland

Her er den perfekte deal til dig, der trænger til forkælelse, luksus og romantik sammen med dit hjertes udkårne. Skrøbelev Gods er stedet for dig, der vil slappe af i skønne omgivelser og nyde en gastronomisk oplevelse.
Deal på romantisk ophold for 2 på Skrøbelev Gods på Langeland

Netop nu kan du spare helt op til 59% på et lækkert romantisk ophold på Skrøbelev Gods på Langeland. Tilbuddet kan du bruge frem til 30. december 2020.

For DKK 1148,- kan du få et ophold for to personer med overnatning i et dobbeltværelse.

For DKK 1646,- kan du få et ophold for to personer med overnatning i en suite med jacuzzi.

Læs alt om denne deal på et romantisk ophold for 2 på Skrøbelev Gods, som vi reklamerer for.

 

Det er inkluderet i en deal på et romantisk ophold på Skrøbelev Gods

  • En overnatning for to personer
  • Middag med en hovedret (det er muligt at tilkøbe ekstra retter og drikkevarer)
  • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
  • Rundvisning på godset
  • Mulighed for rabat på golf
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Vær opmærksom på at der er et tillæg på DKK 300,- ved ankomst fredag og et tillæg på DKK 400,- ved ankomst i en weekend samt på helligdage og særlige mærkedage som fx valentinsdag.

Du kan risikere, at visse dage er udsolgt eller at Skrøbelev Gods er optaget på grund af store selskaber og særlige arrangementer. Det er derfor en god idé at booke dit ophold så hurtigt som muligt efter, at du har købt tilbuddet. Hvis du ikke kan få et ophold på din ønskede dato, har du mulighed for at fortryde dit køb, da du har 14 dages fortrydelsesret fra købsdagen.

 

Lad dig forkæle i charmerende omgivelser

Skrøbelev Gods er en cirka 300 år gammel proprietærgård med en skøn beliggenhed ved landsbyen Skrøbelev lige midt på Langeland. Her er I langt fra den travle hverdag og byens larm. De rolige omgivelser er perfekte til at koble af, komme ned i gear og nyde hinandens selskab. Her er ingen distraktioner, kun hyggelige charmerende omgivelser, hvor man kan fornemme historiens vingesus.

Værelserne er unikt indrettet, så ikke to er ens. Hvert værelse har senge med madrasser i den fineste kvalitet. Indretningen er luksuriøs og romantisk med stuk, draperede gardiner, guldspejle og lysekroner. Hvert værelse har et stort og lyst en-suite badeværelse.

Vil I blot slappe af og være til stede i nuet, kan I slå jer ned i den store have. Har I lyst til at gå lidt på opdagelse i lokalområdet, kan I fx gå en god lang tur i det kuperede landskab til Longelse Bondegårdsskov, som er en lille ukendt perle. Det er en skov, som har stået urørt siden 1967, så naturen får lov til at udvikle sig på sine helt egne betingelser. Her er mange store og gamle træer og et alsidigt dyre- og insektliv.

Fra Skrøbelev Gods er der heller ikke langt til nogle af Langelands populære attraktioner som fx de vilde heste, Tranekær Slot og herregården Skovsgaard med det imponerende vognmuseum. Her kan I få en fornemmelse af de gode gamle romantiske dage, når I beundrer museets hestetrukne brudekaret.