Deal på kroophold på Langeland: 1 overnatning på Bagenkop Kro til 1098 kr. incl. fuld forplejning

Bagenkop er en lille havneby på sydsiden af Langeland. 10-15 fiskekuttere har hjemme her og losser hver dag deres fangster. Du kan sætte tænderne i friskfanget fisk på Bagenkop Kro, som er berømte vidt omkring for deres store fiskebuffet.
Deal på kroophold på Langeland incl. mad og drikke

I øjeblikket kan du få en deal på et kroophold med en overnatning og fuld forplejning på Bagenkop Kro. Tilbuddet gælder for 2 personer på et standardværelse. Tilbuddet kan du bruge helt frem til 30. april 2021, så her er en mulighed for at få et billigt kroophold i efterspurgte uger som for eksempel omkring efterårsferien og påsken. Det er så godt et tilbud, at vi gerne reklamerer for det.

Læs alt om denne deal på et kroophold

 

Hvad kan man lave på Sydlangeland?

Udover den populære fiskebuffet kan du også se frem til mange andre gode oplevelser på Langeland. Her er masser af smuk natur, der indbyder til lange traveture. De høje klinter rejser sig op til 30 meter over strande fyldt med rullesten. Ristinge strand kan prale af at være en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og roligt vand. Klise Nor bliver afgræsset af en stor flok vilde heste. Skovsgaard Gods byder både på storslået natur, sjove aktiviteter for børn og en spændende udstilling af vogne og traktorer. Langelandsfortet fortæller historien om den kolde krig. Og golfbanen kalder på golfentusiasterne. Kort sagt venter der mange dejlige oplevelser på Langeland, så i virkeligheden er én overnatning slet ikke nok.

Lystbådehavnen i Bagenkop byder hvert år flere tusinde lystsejlere velkommen, så i sommerhalvåret er her masser af liv og glade dage. Gå en tur i fiskerihavnen og mærk den maritime stemning, besøg Fiskeriets Hus eller følg Ildsjælefodsporet og find vej gennem Bagenkops historie.

 

Det er inkluderet i en deal på et kroophold på Bagenkop Kro

  • En overnatning for 2 personer i et standardværelse
  • Ankomst fra kl. 15.00
  • Eftermiddagskaffe og lækker kage på ankomstdagen
  • Stor buffet med masser af fisk. Udvalget af fisk vil afhænge af årstidens fangster. Er en af jer ikke så glad for fisk, serverer kroen gerne et alternativ.
  • 1 flaske vin til middagen
  • Stor morgenbuffet den efterfølgende morgen
  • Udtjekning senest kl. 10.00
  • Gratis wifi og parkering
  • 45% rabat i forhold til normalpris

I alt skal du betale DKK 1098,- for dette kroophold med forplejning på Bagenkop Kro

Vær opmærksom på, at der er et tillæg pr. person på 100 kr., hvis du vil gerne brug af tilbuddet på en fredag eller lørdag. Køber du denne deal, kan du bruge dit værdibevis frem til 30. april 2021, men vær opmærksom på, at tilbuddet godt kan blive udsolgt inden.

Jo tidligere, du køber tilbuddet, jo større sandsynlighed vil der være for, at du kan få et ophold på Bagenkop Kro på de datoer, som passer dig bedst. Har du købt tilbuddet blot for at opdage, at dine ønskede datoer er udsolgt, har du 14 dages fortrydelsesret fra købsdagen. Derfor er det altid en god idé at booke et ophold så hurtigt som muligt.