Deal på et lækkert gourmetophold på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland

Drømmer du om et rigtig luksusophold med lækker gourmetmad, vin og den smukkeste udsigt? Her har du chancen for at gøre lidt af et kup. Hvis du er hurtig, kan du købe en deal på et lækkert gourmetophold på Hotel Fakkelgården ved Flensborg Fjord i Sønderjylland. Du sparer 31% på dette ophold for 2 personer med en 4-retters gourmetmad.
Slap af på Hotel Fakkelgården i Sønderjylland, hvor du kan få en deal på et lækkert gourmetophold

Du har kort tid til at beslutte dig, for det er en deal, som udløber den 27. november 2019. Når du først har købt, kan du til gengæld gøre brug af tilbuddet i løbet af stort set hele 2020, for det gælder frem til 19. december 2020 med undtagelse af enkelte uger, hvor der er ferielukket.

Du kan købe denne deal som et gavekort, så det kunne være en god julegave til ham eller hende, der har alt. Det kunne også være en dejlig romantisk overraskelse til ham eller hende, der sætter pris på at blive forkælet med lækker mad i luksuriøse omgivelser.

Dealen har jeg fundet hos All2day, som vi reklamerer for. All2day giver dig overblik over alle deals fra de mange forskellige deal-sider, der efterhånden er dukket op. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du dagligt alle de gode tilbud leveret i din indbakke. Det gør det nemt for dig at slå til, når det helt rigtige tilbud dukker op, for ofte gælder en deal kun i kort tid.

 

Det er inkluderet i en deal på et gourmetophold på Hotel Fakkelgården

  • En overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse med udsigt over Flensborg Fjord
  • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  • 4-retters gourmetmenu
  • Lækker morgenkomplet
  • 31% rabat i forhold til normalpris

I alt skal du betale DKK 1895,- for dette gourmetophold på Hotel Fakkelgården

Vær opmærksom på at denne pris kun gælder ved ophold med ankomst tirsdag til torsdag. Ønsker du at ankomme på en fredag eller lørdag, er der et tillæg på kr. 299,- pr. person. Eventuelle tillæg skal du afregne direkte med Hotel Fakkelgården.

Har du opdaget dette tilbud for sent til at gøre brug af det, kan jeg kun anbefale dig at abonnere på All2day´s nyhedsbrev. Det bliver udsendt dagligt, så du altid har overblik over de bedste deals på ophold.

Der er ingen tvivl om, at tidligere gæster virkelig værdsætter Hotel Fakkelgården. Hos Booking.com har det luksuriøse opholdssted opnået bedømmelsen 9.2 ud af 10. Gæsterne fremhæver blandt andet den fremragende beliggenhed med udsigt over Flensborg Fjord.

Maden får selvfølgelig også mange flotte ord med på vejen. Middagen er en smagsoplevelse uden lige med den mest fantastiske præsentation af hver ret og den nøje udvalgte vin. Også morgenmaden overgår mange gæsters forventninger. Den bliver serveret ved dit bord og består af mange hjemmelavede produkter af højeste kvalitet.

Stedet bliver også rost for at ånde fred og idyl, så man har gode muligheder for at slappe af og nyde fjorden og den nærliggende skov. Gendarmstien, som er en af Danmarks bedste vandreruter med smuk varieret natur, går lige forbi hotellet, så husk at tage et par gode sko med.

Flere gæster vender tilbage til Hotel Fakkelgården igen og igen, og det er jo den bedste anbefaling, man kan give et hotel. Kombinationen af fred og ro, opmærksomhed fra personalet og lækker mad løfter Hotel Fakkelgården op i en liga for sig selv, så det er bare om at slå til, når du kan få en god deal på et gourmetophold på Hotel Fakkelgården.