Billig overnatning på Hotel Aarslev Kro ved Aarhus

Tæt på Aarhus men alligevel ude på landet. Det er her, Hotel Aarslev Kro ligger. Snup et ophold med en god rabat og få dig en velfortjent miniferie.
Billig overnatning på Hotel Aarslev Kro ved Aarhus

Kun 10 minutter uden for Aarhus midtby ligger Hotel Aarslev Kro. Hovedbygningen er et charmerende stråtækt bindingsværkshus, som kan datere sin historie tilbage til midt i 1800-tallet. Her kan du nyde et ophold med masser af hygge, stemning og dejlig mad. Restaurant “Det rustikke landkøkken” lever op til sit navn med en moderne tolkning af klassisk kromad, hvor der også er både vegetarmad og tapas på menuen.

Fra Hotel Aarslev Kro er der nem adgang fra motorvejen uanset, om du ankommer fra syd, nord eller vest. Og det er nemt at rejse det sidste lille stykke vej ind til Aarhus, hvor du kan opleve alt, hvad Jyllands hovedstad har at byde på af kultur, sport, shopping og gastronomi. Du kan køre direkte ind til midtbyen ad Silkeborgvej enten i din egen bil eller med bussen, som stopper lige uden for Hotel Aarslev Kro.

Ofte kan du finde et godt tilbud på en overnatning på Hotel Aarslev Kro, hvis du bestiller dit ophold via HotelSpecials, som vi reklamerer for. HotelSpecials tilbyder altid mindst 20% rabat, så det er en side, som er værd at holde øje med, hvis du holder af at tage på miniferie rundt omkring i både Danmark og udlandet.

Aarslev Kro lige uden for Aarhus