10-15% rabat på sommerhuse i efteråret

Når efteråret viser sig fra sin bedste side med sol og lune temperaturer, er det fristende at rive nogle dage ud af kalenderen til en lille ferie. Fortvivl ikke, hvis du ikke har booket et ophold i god tid. Der er stadig mange muligheder for at komme af sted på ferie, og det endda med rabat!
10-15% rabat på sommerhuse i efteråret

Hvor skal efterårsferien gå hen i år? Vi befinder os i en speciel tid, hvor der er mange restriktioner på, hvor vi kan rejse hen – men Danmark byder også på rigtig mange gode oplevelser. Er du vild med naturoplevelser, kunne en uge i sommerhus være sagen. Oplev fx Nationalpark Thy, når vestenvinden rusker i marehalmen og pisker skum på toppen af Vesterhavets bølger. Eller lad dig fascinere af sort sol, når stærene samles i Tøndermarsken for at gøre klar til rejsen sydpå.

Har du ikke planlagt din efterårsferie endnu, har du gode muligheder for at spare penge på at leje et sommerhus. Dancenter, som vi reklamerer for, tilbyder nemlig i øjeblikket et par rabatkoder, som giver henholdsvis 10 og 15% rabat.

  • DAN15 – denne rabatkode giver 15% på udvalgte boliger til ophold i uge 37 – uge 43
  • NOV10 – denne rabatkode giver 10% på alle boliger til ophold i uge 44 – uge 49

Rabatkoderne gælder til og med den 30. september 2020, så du skal booke en feriebolig inden da, hvis du vil have glæde af dem.

Besøg DanCenters hjemmeside og se alle de ledige ferieboliger, som du kan booke med rabat!